Header Trainen

Boekelo

Boekelose Stoomblekerij 15
7548 ED Boekelo

Tel: 053 - 428 80 11


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07.30 - 19.00 uur
Zaterdag 10.00 - 11.30 uur
boekelo

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Enschede

Gerard Terborghplein 5
7545 BB Enschede

Tel: 053 - 428 80 11
Tel: 053 - 432 47 06

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 - 17.30 uur

enschede


Conditie en krachttraining

Het team van Fysiotherapie Tieberink houdt zich niet alleen bezig met de behandeling van lichamelijke klachten, maar ook met het voorkomen ervan.
U kunt aan uw gezondheid en conditie werken onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Wij bieden mensen de mogelijkheid op een veilige en verantwoorde manier te werken aan een betere conditie.

In onze goed uitgeruste oefenzaal in Boekelo kunt u in groepsverband of individueel trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. In onze vestiging in Enschede hebben we sinds januari 2013 een nieuwe sportzaal ingericht. Ook hier kunt u onder begeleiding trainen. 

De trainingen die wij voor u verzorgen zijn erop gericht uw belastbaarheid te verbeteren door training van kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Onze trainingen vinden plaats in kleine groepen en hebben een individueel karakter.
Er wordt hierbij onder meer gebruik gemaakt van instelbare trainingsapparatuur en oefenmateriaal die het mogelijk maken houdingen en bewegingen specifiek te oefenen en te trainen.

Bij nieuwe deelnemers vindt er eerst een intake plaats waarbij het gezondheidsverleden wordt besproken en een aantal testen wordt uitgevoerd, zoals bepaling vetpercentage en meten van de bloeddruk, de lengte en het gewicht. Ook kijken we naar uw conditie, lenigheid en spierkracht.
Hoe en wat we precies testen is afhankelijk van uw leeftijd, conditie, eventuele klachten en uw trainingsdoel. Indien noodzakelijk vindt er verder fysiotherapeutisch onderzoek plaats.

Alle gegevens gebruiken we om een trainingsprogramma op maat voor u te maken.

Kosten
U kunt kiezen uit 2 abonnementen;

U betaalt geen inschrijfkosten en in overleg betaalt u ook niet wanneer u door ziekte of vakantie langer afwezig bent. U kunt altijd uw lessen op een ander tijdstip, in overleg, inhalen. U ontvangt een rekening voor 3 maanden.