Header Trainen

Boekelo

Boekelose Stoomblekerij 15
7548 ED Boekelo

Tel: 053 - 428 80 11


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07.30 - 19.00 uur
Zaterdag 10.00 - 11.30 uur
boekelo

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Enschede

Gerard Terborghplein 5
7545 BB Enschede

Tel: 053 - 428 80 11
Tel: 053 - 432 47 06

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 - 17.30 uur

enschede


Fysiofitheidscan

Bij Fysiotherapie Tieberink kunt u een uitgebreide fysiofitheidscan doen. Deze test geeft een indruk van uw conditie, kracht en lenigheid. Veel verzekeraars vergoeden de kosten van de scan. Aan de hand van de resultaten van alle testen geeft de fysiotherapeut u advies over bewegen en gezondheid. Wanneer u wilt komen trainen, maken we in overleg met u, een individueel trainingsschema. De fysiofitheidsscan is voor iedereen geschikt.

Wat is de fysiofitheidscan?

Het afnemen van de Fysiofitheidscan duurt een half uur. De scan bestaat uit 7 stappen waarin alle onderdelen die te maken hebben met uw persoonlijke fitheid naar voren komen:
• Vragenlijst
• Conditietesten
• Kracht
• Lenigheid
• Coördinatie
• Lichaamssamenstelling met bio-impedantiemeting
• Uitslag


De fysiotherapeut neemt de vragenlijst met u door en informeert u over de Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Vervolgens wordt uw conditie getest. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen meten we daarna de kracht van uw spieren, uw lenigheid, uw vetpercentage en/of uw coördinatie. Na afloop van de scan bespreekt de fysiotherapeut direct de resultaten met u en krijgt u een persoonlijk beweegadvies. Wij kunnen u hier verder bij begeleiden.Kosten fysiofitheidsscan:


Wanneer er geen indicatie is voor fysiotherapie en u wilt graag komen trainen zijn de kosten van een fysiofitheidsscan €37,50.

Sommige verzekeraars, onder andere Menzis, vergoeden de kosten van een fysiofitheidscan wanneer u aanvullend verzekerd bent (minimaal pakket 2).


Voor een afspraak kunt u met ons contact opnemen via e-mail of even bellen.
Meer info: www.fysiofitheidscan.nl