Header Trainen

Boekelo

Boekelose Stoomblekerij 15
7548 ED Boekelo

Tel: 053 - 428 80 11


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07.30 - 19.00 uur
Zaterdag 10.00 - 11.30 uur
boekelo

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Enschede

Gerard Terborghplein 5
7545 BB Enschede

Tel: 053 - 428 80 11
Tel: 053 - 432 47 06

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 - 17.30 uur

enschede


Yoga

Wat is Hatha Yoga?

Met Hatha Yoga bedoelen we de houdingen. Het is de vorm van Yoga die hier in het Westen het meeste voorkomt. Alle oefeningen worden gedaan op de adem. Het zijn langzame bewegingen die begeleid worden door de adem. Yoga werkt op alle spiergroepen.
Yoga is geschikt voor iedereen en alle leeftijdsgroepen. Dus van jong tot op heel hoge leeftijd kun je Yoga beoefenen. Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te gaan doen.

Wat doet Yoga voor u?

* de rug wordt soepeler
* de spieren worden soepeler, u wordt leniger
* u kunt u beter ontspannen
* u slaapt beter
* hoofdpijn klachten kunnen afnemen.
Kortom: uw algehele gezondheidstoestand verbetert!

Wat kunt u verwachten in een Yogales?

Gedurende drie kwartier gaan we op een rustige en ontspannen manier oefeningen doen, van staand naar zittend naar liggend. Het laatste kwartier is voor de ontspanning.
In de ontspanning kunt u de les op u laten inwerken zodat u met een heerlijk ontspannen en rustig gevoel kunt weggaan.
Met Yoga spreken we niet van 'beginners' of 'gevorderden', iedereen doet de oefeningen op zijn/haar niveau. Dus u kunt gelijk meedoen, ook als u nog niet eerder Yoga heeft gedaan.
Na de Yogales is er geheel vrijblijvend theedrinken. Dit duurt ongeveer een kwartier.

Wie ben ik?

Ik heet Ans Willemsen en ik ben een ervaren, gediplomeerde yogalerares. Ik geef al meer dan 10 jaar Hatha Yoga aan leeftijdgroepen van 25 tot 85 jaar.
Ik heb mijn 4-jarige opleiding gevolgd bij de Saswitha Stichting in Bilthoven, die bekend staat als een van de oudste Yoga opleidingen van Nederland.
Het laatste jaar van mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in de Chakra psychologie. Daarnaast heb ik nog vele modules gevolgd, zoals Yantra/mantra yoga, Ayurvedische massage, De Zonnegroet, Adem I. Verder ben ik aangesloten bij de Bihar School of Yoga in India, die bekend staat als het Satyananda Yoga Centrum. Hier heb ik een jarenlange ervaring met de Kundalini yoga volgens de leer van Patanjali (= de grondlegger van de Yoga zoals die nu bekend staat).

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een vrijblijvende proefles volgen en oordeel zelf. Hiervoor kunt u een afspraak maken met mij: tel 053-4281267 (of via de praktijk tel: 053-4288011).

Informatie over de prijzen vindt u onder het hoofdstuk tarieven.