header 2 team

Boekelo

Boekelose Stoomblekerij 15
7548 ED Boekelo

Tel: 053 - 428 80 11


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07.30 - 19.00 uur
Zaterdag 10.00 - 11.30 uur
boekelo

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Enschede

Gerard Terborghplein 5
7545 BB Enschede

Tel: 053 - 428 80 11
Tel: 053 - 432 47 06

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 - 17.30 uur

enschedeElles Witbreuk

Elles werkt al jaren in onze praktijk als oedeemfysiotherapeute. Ze heeft erg veel ervaring met lymftaping, medical taping, lymfepress, bandageren en zwachtelen en fascietechnieken. Elles is bevoegd om therapeutisch elastische kousen en circaid aan te meten. Ze geeft ook het beweegprogramma oncologie. In haar vrije uren gaat ze graag golfen.
Elles fungeert binnen onze praktijk ook als golffysiotherapeute. 

 

Laureen Maathuis

Laureen heeft al jaren ervaring en werkt sinds april 2012 in onze praktijk. Ze is oedeemfysiotherapeute en heeft als specialisatie de schouderproblemen. Ze is lid van het Schoudernetwerk Enschede. Ook zij beheerst de lymftaping en fascietechnieken. Laureen houdt van hardlopen. 

 


Marlin van Uem

Marlin is een ervaren oedeemfysiotherapeute en werkt sinds april 2012 in onze praktijk. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met ademhalingsproblemen en COPD. Marlin heeft nascholing gevolgd over de lymftaping, fysiofitheidsscan en trainen en revalideren van mensen. 

 


Martijn ter Horst

Martijn is manueeltherapeut. Enthousiast en gedreven, altijd bereid om alles uit te zoeken en uit te leggen. We werken vaak samen met meerdere therapeuten om zo de vaak ingewikkelde problematiek van de patiënten in onze praktijk optimaal te behandelen. Hij heeft ook de opleiding myofasciale triggerpoints gevolgd.
Martijn begeleidt ook de sporters van EZC. Zelf doet hij aan krachttraining en fitness. Evenals Elles is Martijn ook golffysiotherapeut.


Paskal Hermanns

Ook Paskal is manueeltherapeut. Hij begeleidt veel sporters en houdt zich bezig met de behandeling en de begeleiding van werknemers die graag snel en goed willen terugkomen op de werkvloer. Zowel werkgevers als weknemers zijn enthousiast over zijn aanpak. Ook hij is bekend met de behandeling van triggerpoints. Hij is verder vaak te vinden in onze oefenzaal en voetbalt fanatiek. 

 

6b pauline klPauline Scheepbouwer

Pauline heeft in 2014 een half jaar in onze praktijk gewerkt als waarneemster. Dit beviel ons en haar zo goed dat we op 1 oktober 2014 met haar een vast dienstverband zijn aangegaan.
Voordat ze aan haar fysiotherapie opleiding begon heeft ze haar CIOS diploma behaald. Begeleiden en trainen van de patiënten in onze oefenzaal in Boekelo en Enschede is vast onderdeel van haar werk.
Pauline is tevens geregistreerd oedeemfysiotherapeut en in oktober 2014 is ze gestart met de master oncologiefysiotherapie.  

Bert Renema

Bert is de technische man die op latere leeftijd de opleiding heeft gevolgd en helemaal zijn draai heeft gevonden. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van myofasciale triggerpoints en dryneedling. Hij is ook gediplomeerd sportmasseur. Hij neemt veel van onze oudere patiënten onder zijn hoede. In zijn vrije tijd fietst hij en is te vinden op de waterskibaan in het Rutbeek waar hij ook les geeft.
  

Bertine Tieberink

De oudste van het team en de eigenaar van de praktijk. Al 35 jaar ervaring en nog steeds leergierig. Geregistreerd oedeemfysiotherapeute en geregistreerd oncologiefysiotherapeute, fascietechnieken volgens Fourie, aanmeten therapeutisch elastische kousen en circaid. Ze houdt zich vooral bezig met het behandelen en begeleiden van mensen die kanker hebben of hebben gehad met alle problemen die daarbij kunnen horen. Ook de palliatieve begeleiding is haar werk. Ze probeert steeds weer nieuwe ontwikkelingen in de praktijk door te voeren en altijd op zoek naar verbeteringen.


Niki Hovenkamp.
Ze is 2 jaar afgestudeerd en heeft zich al gespecialiseerd als oedeemfysiotherapeute. Niki werkt op beide locaties, individueel en ze begeleidt ook mensen in de oefenzaal. Ze wil zich graag verder specialiseren.
Niki houdt van sporten, uitgaan en reizen. En ze heeft een vrolijke uitstraling.

 


Inger Huth.
Inger werkt al jaren als geregistreerd bekkenfysiotherapeute en vindt het een uitdaging om onderdeel te worden van een team dat zich bezighoudt met de nazorg voor kankerpatiënten. Ze behandelt ook de " gewone " bekkenklachten en is zeer ervaren in het maken van echo's. Ook heeft ze de aantekening voor hartrevalidatie. Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen.

 

Rianne Tieberink

Ze werkt 3 dagen per week als secretaresse en kan op de meeste vragen wel antwoord geven. Ze beheert de agenda's, de patiëntenadministratie, de website en alle andere dingen die gedaan moeten worden om de praktijk soepel te laten draaien. Zij zorgt ook voor de uitjes, en activiteiten die we met onze patiënten ondernemen. Rianne is in haar vrije tijd druk in huis, tuin en keuken en geniet van voetbal.

 

Alie Dammers

Alie is op dinsdag en vrijdag aanwezig, neemt de telefoon op, beantwoordt de vragen en doet een groot deel van de financiële administratie. De andere dagen werkt ze met haar man in hun eigen groente- en fruitbedrijf. In haar vrije tijd is ze creatief, leest graag en gaat graag naar voorstellingen.