De belastbaarheid van uw rug verbeteren met Rugfit

Vanaf 14 oktober bieden wij Rugfit aan voor mensen die de belastbaarheid van de rug, nek en schouders willen verbeteren.

Rugfit is een therapeutisch oefenprogramma van 10 wekelijkse sessies van een uur. De sessies bestaan uit een individueel deel waarbij de fitnessapparaten gebruikt worden gevolgd door een gezamenlijk deel met oefeningen zonder apparaten. Aan de hand van een screening passen we de oefeningen aan op uw persoonlijke situatie.

Rugfit wordt gegeven door bewegingsagoog Bram Meulenveld en fysiotherapeute Niki Hovenkamp. Zij zorgen ervoor dat de oefeningen op een juiste manier worden uitgevoerd en geven tips en adviezen over het gebruiken van uw rug in verschillende situaties, zoals op het werk en tijdens sport.

Interesse? Meld je aan via de mail of telefoon 053-428 80 11. De 1e sessie start op 14 oktober. Bij opgave graag aangeven of u liever vroeg in de ochtend of laat in de middag wilt sporten. Op basis hiervan wordt de groep ingedeeld. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen.