Emotietherapie in Paramedisch Centrum

Heb je nare gebeurtenissen meegemaakt? Word je nog steeds verdrietig, angstig of boos als je daaraan terugdenkt en krijg je daar ook nare gevoelens bij? Is het antwoord ja, dan heb je die situatie nog steeds niet goed verwerkt. Je hebt de echte oorzaak van jouw probleem nog niet opgelost. Die oorzaak is een energieblokkade in je lijf, die ontstaan is toen je die nare gebeurtenis hebt meegemaakt.

Kan dat probleem met Emotietherapie worden opgelost?

Ja, in meer dan 90% van de gevallen wel. Dus 100% zekerheid krijgt je niet, maar we gaan er vanuit dat het gaat lukken en ook nog eens heel snel! Daarom de volgende garantie: no cure, no pay! Als het niet lukt om jouw probleemsituatie in 1 behandeling op te lossen, dan hoef je niets te betalen. Opgelost is dat je na de behandeling geen negatieve emoties meer kunt oproepen als je eraan terugdenkt en dat je ook geen nare gevoelens meer in je lichaam kunt waarnemen. Als dat lukt, dan geeft dat veel innerlijke rust en dat is een hoop waard, ja toch? Dus waarom zou je het niet gewoon proberen…?

Emotietherapie mbv EFT (Emotional Freedom Techniques)

EFT is een behandelmethode om snel en grondig emotionele problemen op te lossen. Het is een kloptechniek, waarbij ik je laat kloppen op bepaalde acupunctuurpunten op je lichaam. Tegelijkertijd laat ik je concentreren op de plek in je lichaam waar je de emotie ervaart en ik laat je mijn woorden herhalen, die gaan over wat je al verteld hebt over je probleem. Het is heel bijzonder dat met deze vrij eenvoudige techniek emotionele problemen snel en definitief zijn op te lossen.

Sinds enkele maanden is emotietherapeut Martin de Witte werkzaam in het Paramedisch Centrum in Boekelo. Voor meer informatie, bekijk de website van de Emotietherapeut. Ook interessant is dit artikel uit de Tubantia.