Even voorstellen: Laura Kampshof

Bij Fysiotherapie Tieberink is sinds kort een nieuwe gezicht in de praktijk te zien. Graag willen wij jullie even laten zien wie er achter dat mondkapje verscholen zit. Laura zal zich hieronder even kort voorstellen.

Mijn naam is Laura Kampshof, ik ben in 2011 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan het Saxion te Enschede. Ik ben opgegroeid in Harreveld en woon op dit moment samen met mijn vriend in Winterswijk. Na mijn studie kon ik direct aan het werk bij een fysiotherapie praktijk in Winterswijk. Na een jaar ben ik dit gaan combineren met een andere praktijk. Zo werkte ik twee dagen in Winterswijk en twee dagen bij een fysiotherapie praktijk in Haaksbergen.

In 2016 heb ik me gespecialiseerd als oedeemtherapeut. Na een aantal jaren werken met deze prachtige specialisatie kwam ik erachter dat dit toch minder praktisch uitvoerbaar was op 2 locaties. Toen ik de kans kreeg om hier in Boekelo te komen werken, heb ik deze met beide handen aangegrepen.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op stal, waar ik veel plezier beleef aan mijn eigen paard. Paardrijden doe ik al vanaf mijn 12e en in al die jaren ben ik op veel dressuur wedstrijden en kampioenschappen geweest.

Laura is aanwezig op maandag, dinsdagmiddag/avond, woensdag en vrijdag. Naast de specialisatie oedeemtherapeut heeft ze ook de volgende expertise in huis:

  • Fascietechnieken (volgens Willie Fourie)
  • Lymftaping
  • Perifeer arterieel vaatlijden
  • Claudicatio net
  • Mulligan ABC concept