Even voorstellen: Miriam Post

Vanaf 1 oktober hebben wij een nieuwe collega en bekkenfysiotherapeute erbij. Miriam zal zich hieronder kort voorstellen.

Mijn naam is Miriam Post, ik ben in 2016 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan het Saxion in Enschede. Ik ben opgegroeid in Enschede en woon op dit moment samen met mijn vriend in Boekelo. Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan in een fysiotherapiepraktijk in Enschede.

In 2017 ben ik me gaan specialiseren in de master opleiding bekkenfysiotherapie bij het SOMT in Amersfoort. Bekkenbodemproblematiek kan van grote invloed zijn op de kwaliteit van leven. Een bijdrage leveren aan het verminderen of opheffen van deze klachten is erg waardevol.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig bij de paarden te vinden. Paardrijden doe ik al vanaf mijn 6e en ik houd mij vooral bezig met het opleiden van jonge paarden.

Miriam is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag middag/avond en vrijdag. Naast de specialisatie bekkenfysiotherapie heeft ze ook de volgende expertise in huis:

  • Behandeling van stuitpijn middels NIMOC