Online oefenprogramma

We hebben allemaal te maken met de Corona crisis, en dat doet onze gezondheid en fitheid natuurlijk niet goed. Daarom bieden wij als Fysiotherapie Tieberink de mogelijkheid om online, een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontvangen.

We werken met een beveiligd systeem Physitrack waarmee we ook kunnen videobellen. U kunt deze app downloaden via de Apple of Google play store.

Wanneer u een trainingsprogramma wilt ontvangen dan kunt u een mail sturen naar uw fysiotherapeut (mailadressen zie onderaan dit bericht) onder vermelding van ‘trainen thuis’. Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer en geboortejaar. Wanneer u vragen heeft, kunt u een mail sturen naar uw therapeut of info@fysiotherapie-tieberink.nl.  Ook kunt u bellen met 053 – 428 80 11.

Wanneer we u op deze manier op afstand begeleiden en een persoonlijk schema maken, mogen we deze consult(en), in overleg met u,  in rekening brengen bij uw zorgverzekeraar.

We zijn van maandag tot vrijdag van 9.00 – 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Voor spoedvragen wordt de telefoon na 12 uur doorgeschakeld naar een van de therapeuten.

Uw persoonlijke fysiotherapeut

Email Bertine Email Paskal Email Elles
Email Pauline Email Leonieke Email Laureen
Email Marlin Email Niki Email Martijn
Email Bert Email Nicole Email Marjan
Email Robbin