Zorgverzekering 2020; de beste 10 aanvullende verzekeringen

Denk de komende weken nog even goed na over uw zorgverzekeraar! Bent u tevreden of wilt u toch overstappen? Het blijft lastige materie, maar het is nu belangrijker dan ooit dat patiënten zich goed inlezen en verdiepen in het huidige zorgstelsel en het belang van kritische patiënten. De zorgverzekeraars hebben veel macht in het huidige stelsel en zowel zorgverleners als patiënten zijn daar steeds vaker de dupe van!

De patiëntenfederatie Nederland heeft een informatiegids uitgebracht om u wegwijs te maken in zorgverzekeringsland. Waar moet u op letten, wat voor soort verzekeringen zijn er? Deze gids helpt u te begrijpen hoe alles rondom zorgverzekeringen werkt.

Klik hier voor de informatiegids zorgverzekering

Daarnaast heeft de KNGF evenals voorgaande jaren een selectie gepubliceerd van de beste polissen voor het verzekeren van aanvullende fysiotherapie. Dit zijn de beste polissen als je 9, meer dan 25 of meer dan 30 behandelingen fysiotherapie nodig hebt, als je zelf wil kunnen kiezen naar welke fysiotherapeut je gaat en als je niet wilt dat de zorgverzekeraar je eerst wil keuren of allerlei medische vragen gaat stellen.

Klik hier voor de beste 10 aanvullende verzekeringen