Anneloe Stomps

BIG: 99056335004


Specialisatie:

  • Leefstijlcoach COOL


Ik ben Anneloe Stomps en ik werk sinds 2022 bij Fysiotherapie Tieberink.

Ik ben in 2001 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na jaren als fysiotherapeut gewerkt hebben in diverse praktijken en instellingen (o.a. Roessingh pijnrevalidatie, Livio, Carint, DBC herstel bij Arbeidsverzuim en letsel), merkte ik dat ik steeds meer interesse kreeg in de holistische visie. Oftewel een bredere kijk op gezondheid. Na een zeer prettige kennismaking met Machteld Hubert, de grondlegger van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid besloot ik mij te specialiseren tot leefstijlcoach. In juli 2021 heb ik aan het Saxion mijn diploma behaald. Vanaf 2022 ben ik officieel werkzaam als GLI leefstijlcoach op meerdere locaties. In september 2022 heb ik 2 leefstijlgroepen van een collega bij Fysiotherapie Tieberink overgenomen en ondertussen loopt het gestaag door en komen er steeds meer COOL groepen binnen Fysiotherapie Tieberink. Ik voer dit niet alleen in Boekelo uit, op maandagmiddag begeleid ik COOL groepen in Winterswijk.


Het leukste aan mijn werk vind ik het werken met mensen in een multidisciplinaire setting. Ik werk dan ook graag samen met andere specialisten, om zo tot een zo maximaal mogelijk resultaat te kunnen komen. Vooral vanuit een coachende rol. Daarnaast vind ik het leuk om mij bezig te houden met vernieuwingen binnen de praktijk.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wandelen met de hond en speel ik padel. Ook bezoek ik graag festivals, theaters en of lees een mooi boek. Daarnaast ga ik graag op vakantie en naar de sauna. Ik woon in Eibergen en ik ben trotse moeder van 2 heerlijke puberzonen Jelle en Gijs.


Anneloe is aanwezig op maandagmiddag (Winterswijk), dinsdagavond en woensdag.