Conditie- en krachttraining/fitness

Conditie- en krachttraining/fitness

Het team van Fysiotherapie Tieberink houdt zich niet alleen bezig met de behandeling van lichamelijke klachten, maar ook met het voorkomen ervan. U kunt op een veilige en verantwoorde manier aan uw gezondheid en conditie werken onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten of fitness trainers.


De trainingen die wij voor u verzorgen zijn erop gericht uw belastbaarheid te verbeteren door training van kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. U kunt individueel sporten, maar ook in kleine groepen.


Bij nieuwe deelnemers vindt er eerst een intake plaats waarbij het gezondheidsverleden wordt besproken en een aantal testen worden uitgevoerd, zoals bepaling van het vetpercentage en het meten van de bloeddruk, de lengte en het gewicht. Ook kijken wij naar uw conditie, lenigheid en spierkracht.
Hoe en wat wij precies testen is afhankelijk van uw leeftijd, conditie, eventuele klachten en uw trainingsdoel. Indien noodzakelijk vindt er verder fysiotherapeutisch onderzoek plaats.
Alle gegevens gebruiken wij om een trainingsprogramma op maat voor u te maken.

Contact

Telefoon:
053 – 428 80 11
Whatsapp:
06 – 10 67 85 78

E-mail:

info@fysiotherapie-tieberink.nl

Adres

Boekelo:
Boekelose Stoomblekerij 15

Openingstijden:
maandag7:30 — 18:30
dinsdag7:30 — 18:30
woensdag7:30 — 18:30
donderdag7:30 — 18:30
vrijdag7:30 — 18:30
zaterdag8:00 — 10:00
zondagGesloten
fitness, conditie- en krachttraining, personal training, fysiotherapie Tieberink

Meer informatie?

Op de pagina vergoedingen en tarieven vindt u meer informatie over ons sportaanbod, tarieven en voorwaarden. 


Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Dit kan door een mail te sturen naar info@fysiotherapie-tieberink.nl of te bellen naar 053 - 428 80 11.


Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak plannen?

Neem dan gerust contact op!