Powerwalken, fitness, fysiotherapie Tieberink

Powerwalken

Powerwalking is buiten lopen in een stevig en krachtig tempo. Het is ideaal voor diegene die houdt van actief en gezellig bezig zijn in de buitenlucht (en niet bang is voor een buitje). Bij Powerwalking houdt u de armen in een hoek van 90 graden. Door de manier van lopen worden de spieren in de schouders, rug, onderrug en buik extra geactiveerd en versterkt. Door het tempo kunt u gezellig blijven kletsen en zit u in een hartslagzone waarin u extra vet verbrand.


De trainingsgroep bestaat uit minimaal 6 deelnemers en de trainingen worden begeleid door Stan van de Luitgaren (fitnesstrainer en bewegingsagoog). Tussen het wandelen door doen we spierversterkende oefeningen die zorgen voor extra vet verbranding. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm waardoor uw gezondheid verbetert, u fitter wordt, gewicht verliest en meer energie krijgt. Het is een toegankelijke, afwisselende bewegingsvorm die ook zeer geschikt kan zijn als herstel- of revalidatietraining.

Contact

Telefoon:
053 – 428 80 11
Whatsapp:
06 – 10 67 85 78

E-mail:

info@fysiotherapie-tieberink.nl

Adres

Boekelo:
Boekelose Stoomblekerij 15

Openingstijden:
maandag7:30 — 18:30
dinsdag7:30 — 18:30
woensdag7:30 — 18:30
donderdag7:30 — 18:30
vrijdag7:30 — 18:30
zaterdag8:00 — 10:00
zondagGesloten
Powerwalken, fitness, fysiotherapie Tieberink

Voordelen

  • U bent lekker in de buitenlucht

  • Powerwalken zorgt voor vetverbranding

  • U bouwt uw spiermassa op

  • U krijgt een juiste houding

  • Powerwalken verbetert uw conditie

  • Powerwalken doet u in groepsverband


Powerwalken is geschikt voor iedereen die 3 km kan wandelen, voor mensen van alle leeftijden en voor zowel startende als ervaren deelnemers.

Powerwalken, fitness, fysiotherapie Tieberink

Onvoorziene omstandigheden

Bij zeer extreme weersomstandigheden wordt er niet getraind. Denk hierbij aan extreme hitte, ijzel of hevige regenval en/of onweer. Het enige dat u nodig hebt zijn goede wandelschoenen. Draag bij voorkeur kleding die gemakkelijk en comfortabel zit. Bij regenval volstaat een regenpak met hoofddeksel ter bescherming.


Waar en wanneer?

Op dit moment zijn er nog geen lessen Powerwalking. Bij voldoende animo wordt er weer een groep gestart op vrijdagen van 09:00 uur tot 10:00 uur. 

Wij verzamelen bij de fietsenstalling naast het gebouw van Fysiotherapie Tieberink.
Adres: Boekelose Stoomblekerij 15, 7548 ED in Boekelo.


Om deel te nemen aan Powerwalking kunt u gebruik maken van een abonnement of knipkaart. De eerste les is een gratis proefles. Zie voor meer informatie de pagina vergoedingen en tarieven.Bent u enthousiast geworden?

Geef u dan op door een mail te sturen naar info@fysiotherapie-tieberink.nl of te bellen naar 053 - 428 80 11.


Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak plannen?

Neem dan gerust contact op!