Bedrijven specialist

Werkgevers en werknemers zijn beide gebaat bij adequate en snelle acties wanneer mensen uitvallen door gezondheidsklachten (al dan niet gerelateerd aan hun arbeidsomstandigheden). Het is algemeen bekend dat lang bestaande klachten lastiger te behandelen zijn.


Door de hoge kosten van de zorg kiezen mensen voor een minder uitgebreid verzekeringspakket en door lange wachttijden duurt het evalueren van klachten en het starten van de behandeling vaak langer dan wenselijk is. Dit is voor de werknemer niet goed, maar het betekent ook een grote kostenpost voor de werkgever. 


De wet Verbetering Poortwachter geeft aan dat werkgevers en werknemers zich bij verzuim optimaal moeten inzetten om te zorgen dat de terugkeer naar de werkplek goed en zo snel mogelijk gebeurt.


Wij bieden werkgevers en werknemers een traject aan om werknemers die uitvallen of dreigen uit te vallen door lichamelijke klachten, ter begeleiding. Wij zorgen ervoor dat de werknemer binnen 2 dagen terecht kan voor onderzoek en een eventuele behandeling (ook buiten werktijden). Uiteraard krijgt de werkgever geen privacygevoelige informatie van ons. Met toestemming van de werknemer kunnen wij contact opnemen met zijn arbo-arts. Wanneer de werknemer onvoldoende is verzekerd voor fysiotherapie of gebaat is bij een trainingsprogramma op abonnement, overleggen wij met de werkgever en werknemer over de kosten en vergoeding. 

Hierdoor ontstaat een situatie die winst oplevert voor zowel werkgever als werknemer.


Heeft u vragen over bovenstaande of wilt u graag een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? Dan kunt u hiervoor terecht bij Bertine Tieberink en Paskal Hermanns

Contact

Telefoon:
053 – 428 80 11
Whatsapp:
06 – 10 67 85 78

E-mail:

info@fysiotherapie-tieberink.nl

Adres

Boekelo:
Boekelose Stoomblekerij 15

Openingstijden:
maandag7:30 — 18:30
dinsdag7:30 — 18:30
woensdag7:30 — 18:30
donderdag7:30 — 18:30
vrijdag7:30 — 18:30
zaterdag8:00 — 10:00
zondagGesloten


Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak plannen?

Neem dan gerust contact op!