Lees hier ervaringen van onze klanten

Karin Bussing

Super praktijk, korte lijntjes, alles onder 1 dak. Er wordt goed meegedacht. Bij twijfel of ik naar de dokter of het ziekenhuis moet bellen, zijn zij de eerste die ik dan advies vraag. En soms nemen zij zelf contact op om te overleggen. Kom hier al 11 jaar en ben zeer tevreden.

Elke Koiter

Ik word sinds januari 2022 behandeld bij Fysiotherapie Tieberink. Ik ben intensief behandeld n.a.v. agressieve borstkanker. De oncologisch fysiotherapeut sluit gedurende de verschillende fasen van behandeling naadloos aan, sporten onder begeleiding om conditie te behouden & verbeteren, oedeemtherapie om mijn weefsel soepel te houden en alles daartussen om mijn lijf te helpen herstellen. Professioneel, toegankelijk en met humor, ik kom graag op de praktijk.

Ester van der Meulen

Wat een fijne praktijk! Zo menselijk! Er wordt naar je geluisterd en ze denken met je mee. Ik vind sporten echt verschrikkelijk, maar door de gezelligheid hier is het sporten lang niet zo erg. Super gezellig en het is ook nog eens goed voor je! Zowel fysiek als mentaal. Echt een toppraktijk!!!

Agnes Adam

De praktijk heeft allemaal vriendelijke en deskundige therapeuten.  Het is laag drempelig en er is altijd ruimte voor een praatje of een lekker kopje koffie of thee voor of na die tijd. 

Annemieke Woudt-Heidema

Elles staat altijd voor je klaar met deskundig advies. Tijdens de lymfedrainage/-press hebben we gezellige momenten. Ze weet wat ze doet. Ze is een ervaren deskundige fysiotherapeut. Alles is in overleg mogelijk, schakelt andere disciplines in als het nodig is. Ik ben zeer tevreden. Het voelt goed. Je bent hier in de praktijk geen nummer maar een cliënt.

C. Hilbrink

Door het leefstijlprogramma Cool ben ik in de praktijk gekomen. Ik ervaar het als gezellig en goed in de praktijk. Ik de oefenruimte krijg je veel aandacht met het beweegprogramma. Het heeft in mijn geval wel bijgedragen tot meer bewegen en een gezondere leefstijl.

Jolandi Leferink

Het was even lastig; de fysiotherapeut ging met pensioen. Ik werd verwezen naar Tieberink's praktijk. Wat was dat een prettige overgang. Belangstelling, luisterend oor en vaardige handen. Zoeken naar oplossingen als er een hobbel lijkt te zijn. Ik ga nu ook de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) bij hen doen.

Wij krijgen een 9,2 van onze klanten


Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak plannen?

Neem dan gerust contact op!