Julia Laarhoven

BIG: 49933921804

Specialisaties:

  • Algemeen fysiotherapeut


Mijn naam is Julia Laarhoven, ik ben in 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na ruim 10 jaar gastvrouw te zijn geweest bij verschillende horecabedrijven, heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn interesse voor het menselijk lichaam achterna gegaan. Naast mijn studie ben ik werkzaam geweest in de sport als Personal Trainer en de afgelopen twee jaar heb ik gewerkt als praktijkinstructeur bij het Saxion.


Sinds maart 2024 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Tieberink. Als fysiotherapeut wil ik mij graag verder ontwikkelen in de richting van oncologie. Het geeft veel voldoening om patiënten te begeleiden voor, tijdens of na een oncologisch traject. Wat ik mooi vind aan mijn beroep, is dat ik de mens achter de klacht leer kennen en dat ik iets kan toevoegen aan zijn of haar herstel.


Ik spendeer mijn weekenden graag met mijn gezin en op momenten dat het even kan, sta ik mezelf fysiek uit te dagen bij Crossfit. Naast mijn gezin en het sporten, ben ik het liefst in de natuur. Met de kinderen naar het bos of een mooie lange wandeling.


Met veel plezier sta ik voor u klaar om samen aan de slag te gaan met uw herstel.


Julia is aanwezig op maandag en woensdag.