kinderfysiotherapie, therapie, fysiotherapie Tieberink

Kinderfysiotherapie

Een kinderfysiotherapeut kan een kind ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Sommige kinderen hebben wat meer oefening nodig om bepaalde vaardigheden te leren. Het doel is altijd om de ontwikkelingsmogelijkheden van het kind te vergroten door het vergroten van het zelfvertrouwen, inzicht geven in het bewegend functioneren en het ontwikkelen van betere motorische vaardigheden. 


In een op kinderen afgestemde omgeving en met leuke materialen kunnen alle aspecten van de motorische ontwikkeling van kinderen gestimuleerd worden.

Om een optimale ontwikkeling te bereiken is het van belang om zo vroeg mogelijk te starten met de juiste zorg. Op tijd herkennen en begeleiden helpt je kind om zich weer “lekker in zijn vel” te voelen.


Kinderen van 0-2 jaar worden thuis behandeld en oudere kinderen in de praktijk of (in overleg) op school, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf.

Teesinkbeek Kinderfysio (Ylva Lemmers) werkt samen met Fysiotherapie Tieberink in Het paramedisch centrum “De Bleekerij” . Voor meer informatie over Teesinkbeek Kinderfysio klik hier.


Contact

Telefoon:
053 – 428 80 11
Whatsapp:
06 – 10 67 85 78

E-mail:

info@fysiotherapie-tieberink.nl


Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak plannen?

Neem dan gerust contact op!