personal training, fitness, fysiotherapie Tieberink

Personal training

Heeft u een doelgericht resultaat? Dan is personal training de manier om dit resultaat te behalen! Onze personal trainers weten als geen ander dat ieder mens en ieder lichaam uniek is. Uw doel vraagt dus ook om een unieke en persoonlijke aanpak. 


Begeleiding is meer dan een trainingsprogramma

Personal training wordt bij Fysiotherapie Tieberink gegeven door onze collega’s Stan van de Luitgaren en Bram Meulenveld, beiden fitnesstrainer en bewegingsagoog. Al onze leden krijgen de gelegenheid om gebruik te maken van onze begeleiding met eventueel leefstijladvies. Het is van belang om te zorgen voor een advies op maat. Om dit doelt te bereiken is er tijd nodig om u goed te leren kennen. Wij starten daarom altijd met een intake waarbij wij een bodyscan afnemen om zo een goed beeld te vormen. In de eerste trainingssessies leren wij hoe u denkt over gezondheid, gedrag en leefstijl. Vervolgens monitoren wij elke twee maanden uw voortgang en brengen uw trainingsprogramma’s op het juiste niveau. Daarnaast geven wij - naast het trainen op zich - ook advies en uitleg over de drie aspecten: gezondheid, gedrag en leefstijl. 


Blijf gemotiveerd!

Gemotiveerd en uitgedaagd blijven is vaak een van de lastigste opgaven van fitness. Een personal trainer stimuleert u en zorgt ervoor dat deze opgave u beter af gaat. Onze gecertificeerde personal trainers Stan van de Luitgaren en Bram Meulenveld helpen u hier graag bij.

Contact

Telefoon:
053 – 428 80 11
Whatsapp:
06 – 10 67 85 78

E-mail:

info@fysiotherapie-tieberink.nl

Adres

Boekelo:
Boekelose Stoomblekerij 15

Openingstijden:
maandag7:30 — 18:30
dinsdag7:30 — 18:30
woensdag7:30 — 18:30
donderdag7:30 — 18:30
vrijdag7:30 — 18:30
zaterdag8:00 — 10:00
zondagGesloten
personal training, fitness, fysiotherapie Tieberink

Kosten

Meer informatie over de kosten van personal training kunt u vinden op de pagina vergoedingen en tarieven.


Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Dit kan door een mail te sturen naar info@fysiotherapie-tieberink.nl of te bellen naar 053 - 428 80 11.


Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak plannen?

Neem dan gerust contact op!