fysiotherapie Tieberink, therapie, schoudernetwerk Twente

Schouder Netwerk Twente

Het Schouder Netwerk Twente (SNT) is een groep fysiotherapeuten die het behandelen van patiënten met schouderaandoeningen wil optimaliseren. Daarvoor hebben de fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij het SNT een aantal cursussen gevolgd, waarin de meest actuele kennis en vaardigheden omtrent aandoeningen van de schouder, onderzoekstechnieken en behandelmogelijkheden is geleerd. Deze kennis met betrekking tot onderzoekstechnieken en behandelmogelijkheden zijn zo veel mogelijk gebaseerd op wetenschappelijke evidentie. De fysiotherapeuten die lid zijn van het SNT verplichten zich tot regelmatige bij- en nascholing omtrent de meest actuele kennis op het gebied van schouderklachten.


Het SNT is een intensieve samenwerking tussen SAXION Hogeschool en de gespecialiseerde orthopeden in de regio.

Contact

Telefoon:
053 – 428 80 11
Whatsapp:
06 – 10 67 85 78

E-mail:

info@fysiotherapie-tieberink.nl

Adres

Boekelo:
Boekelose Stoomblekerij 15

Openingstijden:
maandag7:30 — 18:30
dinsdag7:30 — 18:30
woensdag7:30 — 18:30
donderdag7:30 — 18:30
vrijdag7:30 — 18:30
zaterdag8:00 — 10:00
zondagGesloten
fysiotherapie Tieberink, therapie, schoudernetwerk Twente

Voor uitgebreide informatie omtrent het Schouder Netwerk Twente verwijzen wij u naar de website. Daar vindt u ook informatie over schouderaandoeningen, lichamelijk onderzoek, (para-)medische interventies en consequenties voor de revalidatie.

Heeft u hierover vragen of wilt u graag een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? Onze therapeuten Paskal Hermanns en Elles Witbreuk hebben de benodigde cursussen gedaan en zijn in afwachting om toegelaten te worden tot het Schouder Netwerk Twente.


Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak plannen?

Neem dan gerust contact op!