Conditie – en krachttraining / fitness

Het team van Fysiotherapie Tieberink houdt zich niet alleen bezig met de behandeling van lichamelijke klachten, maar ook met het voorkomen ervan. U kunt op een veilige en verantwoorde manier aan uw gezondheid en conditie werken onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten of fitness trainer.

De trainingen die wij voor u verzorgen zijn erop gericht uw belastbaarheid te verbeteren door training van kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. U kunt individueel sporten, maar ook in kleine groepen.

Bij nieuwe deelnemers vindt er eerst een intake plaats waarbij het gezondheidsverleden wordt besproken en een aantal testen wordt uitgevoerd, zoals bepaling vetpercentage en meten van de bloeddruk, de lengte en het gewicht. Ook kijken we naar uw conditie, lenigheid en spierkracht.
Hoe en wat we precies testen is afhankelijk van uw leeftijd, conditie, eventuele klachten en uw trainingsdoel. Indien noodzakelijk vindt er verder fysiotherapeutisch onderzoek plaats.
Alle gegevens gebruiken we om een trainingsprogramma op maat voor u te maken.

Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

Trainen 1x per week onder begeleiding in een groep  36,00  per maand
Trainen 2x per week onder begeleiding in een groep 62,00  per maand
Trainen, onbeperkt onder begeleiding in een groep 90,00  per maand
Bootcamp, knipkaart 10 x (6 maand geldig) 80,00 
Personal training, 1 uur, individueel 40,00  per uur
Personal training, 1 uur, met 2 personen 25,00  p.p. per uur
Personal training, 1 uur, met 3 personen 20,00  p.p. per uur
Intake, meten en testen, opstellen oefenprogramma 37,50 

We bieden de mogelijkheid om 1x per jaar uw abonnement een maand kosteloos stop te zetten. Bij ziekte of langdurige afwezigheid zoeken we naar een  passende oplossing.

We incasseren het maandbedrag vooraf per automatische incasso. We vragen u om uw toestemming dit bedrag automatisch bij u te incasseren.