Zwangerfit en mamafit Fysiotherapie Tieberink

Zwangerfit en Mamafit

Speciaal voor zwangere en net bevallen vrouwen verzorgen wij de cursus Zwangerfit en Mamafit. Tijdens deze cursus leert u uw veranderende lichaam kennen en goed te gebruiken tijdens uw zwangerschap, uw bevalling en na de geboorte van uw kindje. In deze actieve zwangerschapsbegeleiding staan verantwoord bewegen en trainen centraal. De lessen worden gegeven door Ylva Lemmers en Miriam Post. Ylva is kinderfysiotherapeute en docente zwangerschapsbegeleiding en Miriam is bekkenfysiotherapeut. Naast het actief bewegen zijn ontspanning en theorie ook een belangrijke onderdelen van Zwangerfit.


Inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit een actief deel en een theoriedeel. Elke week een uur sporten en aan het eind van de les is er aandacht aan de theorie waar alles rond het zwangerschap en bevalling besproken wordt. Onderwerpen die u kunt verwachten zijn onder andere weeën, ontsluiting, persen, pershoudingen en de kraamtijd.

De wekelijkse actieve lessen starten met (buiten) bewegen als warming up en het optimaliseren van uw conditie. Daarna is er aandacht voor verschillende oefeningen voor romp, armen, benen en oefeningen die uw rug- en bekkenbodemklachten helpen voorkomen of verminderen. Iedere les sluit af met ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen, waarin bewustwording van de bekkenbodem centraal staat.

Contact

Telefoon:
053 – 428 80 11
Whatsapp:
06 – 10 67 85 78

E-mail:

info@fysiotherapie-tieberink.nl

Zwangerfit en mamafit Fysiotherapie Tieberink

Wanneer starten met Zwangerfit en Mamafit?

U kunt starten met Zwangerfit vanaf uw 12e zwangerschapsweek en doortrainen tot uw bevalling. Na de bevalling mag u instromen vanaf 5-6 weken.


Kosten

De kosten zijn €135,- voor een strippenkaart voor 10 keer. Steeds meer aanvullende verzekeringen vergoeden (een deel) van de training. Voor vrouwen die lid zijn van Livio, is er een korting van 10% op het lesgeld.


Lestijden

De lessen worden gegeven op dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Een les duurt 1 uur.


Locatie

De Bleekerij, Boekelose Stoomblekerij 15 in Boekelo.


Aanmelden

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden voor de cursus? Neem dan contact op met Teesinkbeek Kinderfysio via 06-33 64 94 50 of via info@teesinkbeek-kinderfysio.nl.


Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak plannen?

Neem dan gerust contact op!