Update Coronavirus d.d. 25 maart 2020

Zoals velen van jullie wellicht vernomen hebben in de persconferentie van het kabinet van maandagavond 23-03-2020 zijn de maatregelen rondom het Coronavirus verder aangescherpt. Er is bekend geworden dat de toegankelijkheid van de paramedische beroepen, waaronder ook de fysiotherapie valt, is aangescherpt.

Concreet betekent dit het volgende:

  • Wij kunnen u alleen nog op afstand behandelen en begeleiden middels beeldbellen, telefonische consulten en het faciliteren van oefenstof om uw revalidatie/behandeling zo goed mogelijk te begeleiden in de komende periode.
  • In uitzonderlijke gevallen kunnen wij u op de praktijk behandelen na overleg met uw huisarts of specialist. Uw huisarts/specialist moet bepalen of begeleiding in de praktijk noodzakelijk is. Alleen als u geen symptomen heeft die zijn afgegeven door het RIVM mogen wij u met inachtneming van de 1.5 meter regel begeleiden. De voorkeur zal uit blijven gaan naar begeleiding op afstand.
  • Heeft u symptomen van het Coronavirus dan kunnen wij u op dit moment niet behandelen.

Wij betreuren het besluit maar hopen zo bij te dragen aan het onder controle krijgen van dit virus zoals ingezet door de overheid. Alle cliënten die op dit moment onder behandeling zijn, zullen we de komende dagen bellen of mailen.

Wanneer u erg veel klachten heeft, wanneer u zich zorgen maakt of een vraag wilt stellen; wij zijn van maandag tot vrijdag van 9.00 – 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Voor spoedvragen wordt de telefoon na 12 uur doorgeschakeld naar een van de therapeuten. Ook kunt u mailen naar info@fysiotherapie-tieberink.nl. We helpen u graag!

Vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie Tieberink

Coronavirus

Fysiotherapie Tieberink treft maatregelen rondom het coronavirus.