Pauline Wolthuizen

Pauline Wolthuizen

BIG: 69915874804

Specialisaties:

  • Oncologiefysiotherapie
  • MSc revalidatiewetenschappen
  • Oedeemfysiotherapie (volgens Casley Smith)
  • Fascietechnieken (Willie Fourie)
  • Medical taping
  • Dry needling


Ik Pauline Wolthuizen-Scheepbouwer, in 2008 ben ik afgestudeerd van het CIOS om vervolgens te starten met de opleiding fysiotherapie. In 2012 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut, waarna ik mij in 2014 heb gespecialiseerd op de oedeemtherapie. Daaropvolgend ben ik in 2017 afgestudeerd als MSc revalidatiewetenschappen met daarbij specialisatie oncologie/lymfologie.

Verder heb ik aanvullend nog medical taping en dry needling gedaan.


Na mijn afstuderen ben ik begonnen bij een praktijk in Goor en een half jaar later ben ik bij fysiotherapie Tieberink komen te werken, waar ik inmiddels sinds 2013 werkzaam ben.


Mijn werkzaamheden zijn erg gevarieerd, ik sta veel aan de bank maar ook in de oefenzaal en ik kom bij mensen aan huis indien dat nodig is. Doordat ik veel met de oncologische doelgroep in aanraking kom, merk ik dat dit ook heel dankbaar werk is. Het is erg mooi om wat te kunnen bijdragen in deze fase van iemands leven.

Ik bied graag een luisterend oor, hou van een grapje, maar ben ook niet bang om aan te pakken zowel op de bank als in de zaal.


In mijn vrije tijd sport ik graag (triathlon) en doe ik leuke dingen met mijn kinderen en mijn man.

Pauline is aanwezig op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag.